18 Following
andrewross

andrewross

Abney and Associates Internet-enabled zwendel apparaten

Maximale veiligheid op de kaarten

 

 

Ongevraagde telefoontjes niet beantwoorden, hyperlinks niet geraakt en laat niet uw credit card worden gejat, of genomen, uit je gezicht.

 

Als dat een beetje draconische of politie-staat ook voor u klinkt, dan beginnen voorbereiden cybercriminaliteit en oplichting.

 

De toename van de internet-enabled apparaten is het zien van een overeenkomstige toename in de snelheid van oplichting en cybertheft door partijen die ook profiteren van de toenemende hoeveelheid informatie die we - meestal vrij - online beschikbaar maken.

 

De Australische betalingen Clearing Association schat 262.6 miljoen dollar ging verloren aan creditcard diefstal in het financiële jaar 2011-2012. De Australische Commissie van de misdaad, als gevolg van de Task Force Galilea in ernstige en georganiseerde beleggingsfraude activiteit in Australië, geschat verliezen in '' boiler room''-type moeten worden, meer dan 113 miljoen dollar tussen januari 2007 en April 2012. Een ketelruim is waar iemand verzoekt u om te investeren in onbestaande of waardeloos aandelen of investeringen.

 

De regering heeft een aantal initiatieven om te proberen om consumenten te beschermen. In eind juli, bijvoorbeeld, kondigde de procureur-generaal, Mark Dreyfus en staatssecretaris van de procureur-generaal, Shayne Neumann, een belangrijke initiatief voor een nationale online rapportage faciliteit voor cybercriminaliteit genaamd de Australische cybercriminaliteit Online rapportage netwerk, of ACORN.

 

Maar er veel die je doen kunt om jezelf te beschermen - plaats is, inzicht in de aard van de problemen die er zijn.

 

Lees volledig artikel hier….